McIntosh MHA200

 3,200.00

De MHA150 Headphone Amplifier is een waardige opvolger van de veelgeprezen MHA100. De MHA150 bevat dezelfde functies en prestatienormen, maar voegt een nieuwe tweede generatie digitaal-naar-analoogomzetter (DAC) toe die ondersteuning biedt voor DSD- en DXD-bestanden om u toegang te geven tot de nieuwste digitale muziek.

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De MHA200 Headphone Amplifier is de waardige opvolger van de veelgeprezen MHA150 De MHA200 bevat dezelfde functies en prestatienormen, maar vheeft een nieuwere en preciseer digitaal-naar-analoogomzetter (DAC) toe die ondersteuning biedt voor DSD- en DXD-bestanden om u toegang te geven tot de nieuwste digitale muziek.

Net als de MHA150, blijft de MHA200 profiteren van de unieke McIntosh-technologieën om de best mogelijke persoonlijke luisterervaring te creëren, ongeacht de hoofdtelefoon die u gebruikt. De Autoformer-technologie in de grote mono- en stereoversterkers is aangepast om drie impedantiebereiken van 8-40, 40-150 en 150-600 ohm te produceren, zodat elke koptelefoon de legendarische geluidskwaliteit en -prestaties van McIntosh zal ontvangen.

Boek een demo met de McIntosh MHA200

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Privacy Preference Center