McIntosh MVP901

 7,699.00

MVP901 Universal Player voor CD, DVD, SACD en BluRay. Ongeacht het formaat altijd de allerbeste weergave van uw favoriete film of muziek.

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

Blu-ray-spelers maken integraal deel uit van elk thuistheatersysteem en de McIntosh MVP901 is ontworpen om jarenlang entertainmentplezier te bieden. Met zijn vermogen om 1080P te upsampelen (en lagere resoluties) naar 4K Ultra HD, kan hij iemands uitgebreide filmbibliotheek nieuw leven inblazen en is het een perfecte aanvulling op de 4K compatibele MX122 of MX160 home theater-processor en een 4K-tv.

Ingebouwde decodering van Dolby® True HD en DTS-HD Master Audio ™ brengen u in het middelpunt van de actie. De MVP901 kan ook de nieuwste objectgebaseerde 3D-audioformaten zoals Dolby Atmos, DTS: X ™ en Auro-3D® doorgeven aan uw compatibele processor voor een werkelijk omringend surround-geluid. Het ondersteunt volledig 3D Blu-ray-schijven, terwijl de geavanceerde verwerkingskracht het gebruik van ultrasnelle afspeelstartsnelheden mogelijk maakt. Er kan een verscheidenheid aan geavanceerde aanpassingen worden gedaan aan kleuren, beelddetails en videoprestaties om de beeldkwaliteit te verbeteren.

Boek een demo met de McIntosh MVP901

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Privacy Preference Center