McIntosh MX180 AV Processor

 22,998.00

Ervaar films in het comfort van uw thuisbioscoop met de schittering van 4K Ultra HD, de levendigheid van High Dynamic Range (HDR), en de onderdompeling van 3D-surroundgeluid als nooit tevoren met de MX170 A/V-processor. De MX170 is voorzien van de nieuwste thuisbioscooptechnologie en heeft alles wat nodig is om een adembenemende audio- en bioscoopervaring te bieden.

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

Ervaar films in het comfort van uw thuisbioscoop met de schittering van 8K Ultra HD, de levendigheid van High Dynamic Range (HDR), en de onderdompeling van 3D-surroundgeluid als nooit tevoren met de MX180 A/V-processor. De MX180 is voorzien van de nieuwste thuisbioscooptechnologie en heeft alles wat nodig is om een adembenemende audio- en bioscoopervaring te bieden.

De MX180 A/V-processor ondersteunt 8K/60Hz en 4K/120Hz op alle 7 Ultra High Speed ​​HDMI-poorten 1 (5 ingangen en 2 uitgangen). Elk ondersteunt HDCP 2.3; 4:4:4 kleur; Rec. 2020; Dynamische lipsynchronisatie; Quick Media Switching (QMS) dat de vertraging elimineert die kan resulteren in lege schermen voordat inhoud wordt weergegeven; en 3D-video-doorvoer. De HDMI-uitgangen kunnen tegelijkertijd hetzelfde bronmateriaal naar twee afzonderlijke schermen sturen, of ze kunnen tegelijkertijd verschillende inhoud van twee verschillende bronnen naar twee afzonderlijke schermen sturen.

Om een ​​zo levensecht en realistisch mogelijk beeld te creëren, ondersteunt de MX180 een groot aantal indelingen met een hoog dynamisch bereik: HDR (statische HDR); Dynamische HDR; HDR10+; HLG; en Dolby Vision (inclusief lage latentie). Deze technologieën zorgen ervoor dat elk moment van een video wordt weergegeven met de ideale waarden voor diepte, detail, helderheid, contrast en kleur – scène voor scène of zelfs frame voor frame.

Boek een demo met de McIntosh MX180 AV Processor

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Outputs

15.1 Multichannel Balanced

Inputs

2x Stereo Balanced, 5x Stereo Unbalanced, 3x Digital Coaxial, 4x Digital Optical, 1x AES/EBU, 8x HDMI, 2x USB

Privacy Preference Center