PS Audio BHK 250 Stereo versterker

 9,250.00

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De BHK Signature 250 en 300 eindversterkers zijn de bekroning van een halve eeuws eenmans streven naar perfectie in de reproductie van muziek. Bascom H. King heeft versterkers ontworpen voor veel bedrijven waaronder: Constellation Audio, Marantz, Infinity en Conrad Johnson. Dit is de eerste versterker die volgens Bascom goed genoeg was om zijn naam aan te koppelen. Het is zijn beste prestatie in een leven lang werken.

De BHK Signature-serie is beschikbaar in zowel stereo- als monomodellen en biedt ongeëvenaarde mogelijkheden om eerder verloren informatie in de muziek weer te geven. De BHK Signature is een hybride ontwerp dat profiteert van de voordelen van verschillende ontwerptechnieken, waaronder een gebalanceerde differentiële vacuümbuisinvoer, gebalanceerde differentiële MOSFET-vermogensuitgangen en gescheiden geïsoleerde analoge voedingen die elk apart worden gevoed.

Als het gaat om het muzikaal besturen en voeden van luidsprekers, heeft de BHK-handtekening geen gelijke. De stereo Signature 250 produceert 250 watt / per kanaal in een luidspreker van acht ohm, 500 watt / kanaal in vier ohm, en stabiel in 2 ohm; genoeg kracht om zelfs de meest hongerige ladingen tevreden te stellen.

De Mono Signature 300 verdubbelt de uitgangsstroom met de helft van de impedantie van het stereomodel. Elke Mono-signature produceert 300 watt in een luidspreker van acht ohm, 600 watt in vier ohms en 1000 watt in 2 ohm. Maar meer dan alleen de stroom verdubbelen, de BHK Signature 300 verdubbelt ook elke interne component van de 250 in één: dubbele buizen, dubbele voedingen, transistors, condensatoren en weerstanden. De resultaten zijn moeilijk onder woorden te brengen. De BHK Signature 300 is een duidelijke stap boven de stereo 250, in de orde van 20% beter, hoewel beide hetzelfde geluidskarakter hebben. Zowel de Stereo 250 als de Mono 300 zijn een van de best presterende, muzikaal klinkende versterkers ooit gemaakt. Stel je voor dat je naar beide luistert.

Boek een demo met de PS Audio BHK 250 Stereo versterker

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Privacy Preference Center