PS Audio PerfectWave Directstream DAC MKII

 7,515.00

De PS Audio PerfectWave DAC MKII (PWD) is vanaf nu bij Audio-Life te beluisteren. Het is een D/A converter van hoog niveau met 7 digitale inputs maar wat ons betreft vooral: een geweldige netwerkstreamer. Een echte Music Server dus.

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De PS Audio PerfectWave DAC MKII (PWD) is vanaf nu bij Audio-Life te beluisteren. Het is een D/A converter van hoog niveau met 7 digitale inputs maar wat ons betreft vooral: een geweldige netwerkstreamer. Een echte Music Server dus.

Mark II
Wat is er nieuw in de MKII versie? Een van de grond af aan opnieuw opgebouwd digital board (inclusief D/A converter: Wolfson WM8742), 192kHz 24 bit asynchronous USB, NativeX mode (belangrijk!), 11 extra dedicated voedingen, minder jitter en een precisie-gebalanceerde volumeregeling. Ook zijn er nieuwe kabels en een nieuwe afstandsbediening (niet dat je die nodig hebt, want hier koop je natuurlijk een iPad bij).

Digitaal streamen over je netwerk
Aan het aantal digitale inputs ligt het niet: Coaxial, Toslink, XLR, USB en 2x HDMI. Maar waar koop je dit apparaat voor? Precies: High-End streaming! Door het toevoegen van de PerfectWave Bridge (€899) creëer je een draadloze streamer van top-niveau. Leuke extra: de interface van de iPod/iPhone/iPad is de beste die we tot nu toe gezien hebben: snel en overzichtelijk. En natuurlijk met cover art, song titels etc.

Gebruik de PerfectWave als Music Server
Om effectief te kunnen streamen heb je uiteraard een netwerk nodig, met daarop aangesloten een NAS (netwerk-hardeschijf). Gek genoeg is dat het eigenlijk al. Set-uppen kan als je geluk hebt binnen een uur (en we ondersteunen je er graag bij). Zie ook vooral onze uitgebreide reeks artikelen over (het aansluiten van) streaming audio.

We zijn meestal niet zo’n fan van de tig filters die de meeste apparaten tegenwoordig bevatten. Maar de PerfectWave is de eerste waarbij we niet zonder kunnen: in NativeX mode klinkt ‘ie echt het beste. Dit is een (soort) buffer/reclock mechanische dat is ontwikkeld om jitter aanzienlijk te verlagen. Bij de meeste concurrerende apparaten uit zich dat in een “perfecter”, maar meer zielloos geluid, maar bij de PS Audio wordt het er alleen maar mooier op. Het geluid wordt homogener, natuurlijker en muzikaler, de bas strakker én gedefinieerder, het middengebied rijker, je wordt veel makkelijker gegrepen.

De PS Audio PerfectWave DAC MKII heeft een ingebouwde volumeregeling, dit betekent dat je ‘m kunt inzetten als voorversterker en rechtstreeks op je eindversterker(s) kunt aansluiten.

Upgrade MKI naar MKII
Voor eigenaren van een MKI versie van de PerfectWave bieden we een upgrade aan naar de MKII. Dit kan worden uitgevoerd terwijl je lekker in de winkel rondkijkt en is mogelijk voor alle MKI versies. Wel zijn er verschillende kits verkrijgbaar voor de verschillende edities van de MKI versie, dus neem contact met ons op zodat je zeker weet dat je de juiste ontvangt.

Boek een demo met de PS Audio PerfectWave Directstream DAC MKII

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Privacy Preference Center