Riviera AIC-10

 19,602.00

De Riviera AIC-10 is een geïntegreerde (hoofdtelefoon) versterker die een solide en muzikaal klankbeeld neerzet. De AIC-10 is een hybride versterker die gebruik maakt van zowel het Mosfet principe als van een buis. Kracht + klank!

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De Riviera AIC-10 is een geïntegreerde (hoofdtelefoon) versterker die een solide en muzikaal klankbeeld neerzet. De AIC-10 is een hybride versterker die gebruik maakt van zowel het Mosfet principe als van een buis. Kracht + klank. Wij kwamen voor een ultieme hoofdtelefoon op een audioshow in Duitsland en vertrokken met het telefoonnummer van Riviera. De AIC-10 is zonder twijfel voor ons de mooiste hoofdtelefoonversterker op de markt, maar doet het als integrated geweldig op een hoog rendement systeem zoals bijvoorbeeld Devore Fidelity of Audio Note. Wonderschoon en de moeite waard, kom eens luisteren!

Vergeleken met de grote broers

Leuk om te weten: de APL-01 (voortrap) en de AFM-50 en AFM-25 (monoblokken) zijn identiek aan de AIC-10. met dien verstande dat deze grote broers nog net een fractie verfijnder klinken. De prijs van € 15.500,- voor de AIC-10 is niet niks, maar voor een versterker op dit niveau buitengewoon goed. Wij hebben deze versterker vergeleken met de legendarische Ongaku van Audio-Note. Die uitkomst mag je bij ons komen beleven. Graag zelfs!

Buitengewoon goed

Voor ons zijn er maar weinig merken die echt boeien. Rivierra Audio is er daar absoluut een van. Lees een review of kijk eens op Youtube naar de prestaties. Want geloof ons, de kwaliteit van het geluid kun je door de speaker van je laptop of pc gewoon horen.

Voor de liefhebber: https://nl.wikipedia.org/wiki/mosfet

Boek een demo met de Riviera AIC-10

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Gewicht N/B
Afmetingen N/B
Kleur

Goud, Titanium

Vermogen/Kanaal

10W/8 ohm

Inputs

3x Analoog RCA

Outputs

Headphone jack & luidsprekeruitgangen

Privacy Preference Center