Sbooster BOTW P&P ECO MKII

 299.00 329.00

De Sbooster BOTW P&P ECO MKII 15-16V is dé upgrade oplossing voor al uw audio apparaten die op 5V-16V werken. Kijk in de compatibiliteitslijst of uw apparaat compatibel is.

Wissen
  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De Sbooster BOTW P&P ECO MKII 15-16V is dé upgrade oplossing voor al uw audio apparaten die op 5-19V werken. Kijk in de compatibiliteitslijst of uw apparaat compatibel is.

De stroomzuivering van de Sbooster BOTW P&P ECO audio upgrade start direct daar waar de vervuilde stroom de upgrade binnengaat. Het dual stage netfilter en een aardlijnfilter zorgen ervoor dat de stroom vrij van hoogfrequente vervuiling de transformator bereikt. De transformator is een speciaal voor Sbooster ontwikkelde audio grade transformator voorzien van elektrostatische én magnetische afscherming.

Het elektronisch design is zo ontworpen dat uit de gebruikte elektronica tot 50% meer vermogen wordt gehaald. En dat deze zelfs tot 35% minder energie verbruikt dan een conventioneel lineair ontwerp. Het Sbooster BOTW P&P ECO audio upgrade concept is zo efficiënt dat deze lineaire voeding slechts een paar dubbeltjes per maand meer energie verbruikt dan de standaard meegeleverde switch mode adapter. Maar onbetaalbaar meer luisterplezier oplevert.

Tot slot zit aan het einde van de DC-kabel het unieke “split current”-systeem. Het elektronisch design en gebruikte componenten van deze Sbooster-versie zijn afwijkend van de Sbooster Single Unit. De krachtige voeding van de Sbooster BOTW P&P ECO audio upgrade voorziet het split current-systeem van continue stroom, waardoor de elektronica zijn werk kan doen, te weten: het bufferen van de stroom, zodat deze voeding razend snel wordt, én tevens vindt nog een laatste filtering plaats voordat de spanning en stroom worden doorgegeven aan het audio-apparaat.

Boek een demo met de Sbooster BOTW P&P ECO MKII

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Voltage

5-6V, 9-10V, 12-13V, 15-16V, 18-19V

Privacy Preference Center