Solidsteel HY-B Base

 452.54

De Solidsteel HY-A is een high-end meubel voor onder andere eindversterkers. Het maakt gebruik van Solidsteel’s allerbeste materialen, om zo te zorgen dat vervelende trillingen en resonanties helemaal verleden tijd worden. De hardware is gemaakt van INOX Stainless Steel en de planken zijn vervaardigd uit een zeer speciale Ennobled MDF, waardoor de draagkracht oploopt tot wel 120 kilogram!

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De Solidsteel HY-B is een high-end meubel voor onder andere eindversterkers. Het maakt gebruik van Solidsteel’s allerbeste materialen, om zo te zorgen dat vervelende trillingen en resonanties helemaal verleden tijd worden. De hardware is gemaakt van INOX Stainless Steel en de planken zijn vervaardigd uit een zeer speciale Ennobled MDF, waardoor de draagkracht oploopt tot wel 120 kilogram!

Verschillende varianten

Naast de Solidsteel HY-B is er ook nog de HY-A. Het verschil hiertussen zit hem enkel in de afmetingen: de basis van de HY-A is 404 bij 600 mm, die van de HY-B is 404 bij 480 mm. Op deze manier is er altijd een Solidsteel Base die bij jouw eindversterker past. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Boek een demo met de Solidsteel HY-B Base

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Hardware

Full Stainless Steel (INOX)

Platforms

Ennobled MDF, Medium Density Fibreboard

Draagvermogen

Max. 120 kg

Afmetingen

404mm x 130mm x 480mm, (breedte x hoogte x diepte)

Privacy Preference Center