Solidsteel HY-B Base

 500.00

De Solidsteel HY-A is een high-end meubel voor onder andere eindversterkers. Het maakt gebruik van Solidsteel’s allerbeste materialen, om zo te zorgen dat vervelende trillingen en resonanties helemaal verleden tijd worden. De hardware is gemaakt van INOX Stainless Steel en de planken zijn vervaardigd uit een zeer speciale Ennobled MDF, waardoor de draagkracht oploopt tot wel 120 kilogram!

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Voor 16:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 75 euro
  • Wereldwijde levering

De Solidsteel HY-B is een high-end meubel voor onder andere eindversterkers. Het maakt gebruik van Solidsteel’s allerbeste materialen, om zo te zorgen dat vervelende trillingen en resonanties helemaal verleden tijd worden. De hardware is gemaakt van INOX Stainless Steel en de planken zijn vervaardigd uit een zeer speciale Ennobled MDF, waardoor de draagkracht oploopt tot wel 120 kilogram!

Verschillende varianten

Naast de Solidsteel HY-B is er ook nog de HY-A. Het verschil hiertussen zit hem enkel in de afmetingen: de basis van de HY-A is 404 bij 600 mm, die van de HY-B is 404 bij 480 mm. Op deze manier is er altijd een Solidsteel Base die bij jouw eindversterker past. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op!

Bekijk meer

Boek een demo met de Solidsteel HY-B Base

  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Hardware:

Full Stainless Steel (INOX)

Platforms:

Ennobled MDF, Medium Density Fibreboard

Draagvermogen:

Max. 120 kg

Afmetingen:

404mm x 130mm x 480mm, (breedte x hoogte x diepte)

Privacy Preference Center