Sonus Faber Gravis I

 849.00

Het doel van de Gravis subwoofer lijn is om een veelzijdig product te maken dat perfect kan worden geïntegreerd in elke woonomgeving. De Gravis I en II zijn sluiten perfect aan als verlengstuk voor de Sonetto-famillie. Desondanks is deze subwoofer van Sonus Faber geschikt voor elke set!

Wissen
  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

Het doel van de Gravis subwoofer lijn is om een veelzijdig product te maken dat perfect kan worden geïntegreerd in elke woonomgeving. De Gravis I en II sluiten perfect aan als verlengstuk voor de Sonetto-famillie. Desondanks is deze subwoofer van Sonus Faber geschikt voor elke set!

Een compacte basextensie

Sonus Faber Gravis I subwoofer, een perfecte oplossing voor de luisteraar die een nauwkeurige basextensie wil voor middelgrote luisterruimtes. De Gravis I is een krachtige middelgrote subwoofer die een ideaal compromis vormt tussen formaat en prestaties. Hij beschikt over een down-firing 8 inch actieve woofer, samen met een high-current 150 Watt Klasse AB-versterker.  Hierdoor kan hij een nauwkeurige en expressieve basweergave leveren en waardoor hij ver voorbij zijn klasse reikt.

Boek een demo met de Sonus Faber Gravis I

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Kleur

Zwart, Wit, Walnut

Afmetingen

334 x 286 x 316 mm

Vermogen

150 watt

Gewicht

14,5 kg

Privacy Preference Center