Sonus Faber Guarneri Tradition

 18,000.00

De Homage collectie van Sonus Faber is natuurlijk hét statement als het gaat om speakerdesign en klank. Volledig handgebouwde  luidsprekers met een afwerkingsniveau dat ongekend hoog is.

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De Homage collectie van Sonus Faber is natuurlijk hét statement als het gaat om speakerdesign en klank. Volledig handgebouwde  luidsprekers met een afwerkingsniveau dat ongekend hoog is. Over alles is nagedacht bij deze luidspreker en de klank is zoals wij die kennen van Sonus Faber, rijk van toon, schoon dynamisch maar vooral organisch en natuurlijk van klank. Zelf noemt Sonus Faber de nieuwe Guarneri een iconische luidspreker. Wij durven daar niet in mee te gaan maar vinden het een prachtig plaatje om te horen en te zien.

De Guarneri is de kleinste speaker van de 3 speakers in deze serie, geschikt voor een levensechte afbeelding van de muziek. De Guarneri is snel, dynamisch en super homogeen van klank en laat zich makkelijk aansturen met een buizen of transistor versterker. Kom eens langs in onze winkel en we praten je bij en laten je horen wat deze speaker allemaal kan.

Boek een demo met de Sonus Faber Guarneri Tradition

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Rendement

87 dB

Frequentiebereik

40 Hz tot 35 kHz

Privacy Preference Center