Sonus Faber Olympica Nova II

 9,750.00

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

Met zijn discrete afmetingen is Olympica Nova II de kleinste vloerstaander van de collectie, maar heeft alles wat nodig is om aan elke akoestische eis te voldoen. Deze Sonus Faber Olympica Nova II heeft een muzikaal karakter en prachtig design. De Olympica Nova II is een vreugde voor zowel het oor en oog!

Homage

Deze nieuwe serie is gebaseerd op de succesvolle Homage lijn en de overeenkomsten zijn direct te herkennen. Net zoals bij de Homage speakers ontbreekt het design aan vlakke en parallelle wanden. Dit is geïnspireerd door de natuur, de lijnen volgen de stroom van een cirkelvormige spiraalbeweging, waardoor een meer organische kaststructuur wordt bereikt. Daarnaast maakt deze serie ook weer gebruik van de basreflex poort!

Nieuwe techniek in een vertrouwd jasje

Verder is de Olympica Nova serie helemaal opnieuw ontworpen: nieuwe filter, nieuwe drivers, nieuwe tweeter en een nieuwe bodemplaat. Daarnaast zijn de luidsprekerkasten opgebouwd uit 8 lagen hout is het daarna 7x gelakt. Hierdoor is deze serie strakker in het laag, ronder in het hoog en is het fase-gedrag verbeterd.

Boek een demo met de Sonus Faber Olympica Nova II

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Kleur

Wengé, Wood

Rendement

88 dB

Privacy Preference Center