Sonus Faber Sonetto II

 1,998.00 2,448.00

De Sonus faber II Monitorluidspreker is de grootste monitorluidspreker uit de volledig nieuw ontwikkelde Sonus faber Sonetto lijn van luidsprekers. Meerdere typische Sonus faber kenmerken keren terug in deze prachtige luidsprekers. De bekende luitvorm zoals gebruikt in de duurdere modellen zorgt voor het allerbeste afstraalgedrag en geeft de Sonus faber Sonetto lijn het typische uiterlijk van deze high end luidsprekerfabrikant.

Wissen
  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De Sonus faber II Monitorluidspreker is de grootste monitorluidspreker uit de volledig nieuw ontwikkelde Sonus faber Sonetto lijn van luidsprekers. Meerdere typische Sonus faber kenmerken keren terug in deze reeks luidsprekers. De bekende luitvorm zoals gebruikt in de duurdere modellen zorgt voor het allerbeste afstraalgedrag en geeft de Sonus faber Sonetto lijn het typische uiterlijk van deze high end luidsprekerfabrikant.

De naam Sonetto verwijst naar Italiaanse Poëzie die teruggaat tot in de oudheid. De naam betekende oorspronkelijk “geluid” en “melodie”. De Sonus faber Sonetto II Monitorluidspreker is op vele manier te gebruiken. Het is een volwaardige luidspreker die te gebruiken is als hoofdluidspreker in een stereo omgeving of als 5.1 of 7.1 luidspreker in een thuisbioscoopopstelling. Dat kan met meerdere Sonetto II modellen of gecombineerd met de vloerstaande modellen Sonetto III, Sonetto V of het topmodel de Sonetto VIII.

De afgebeelde stands zijn optioneel verkrijgbaar. De prijs is gebaseerd op een paar speakers.

Boek een demo met de Sonus Faber Sonetto II

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Kleur

Zwart, Wit, Walnut

Rendement

87 dB

Privacy Preference Center