Sonus Faber Sonetto V

 4,498.00

De Sonus Faber Sonetto V Vloerstaande Luidspreker is het middelste model vloerstaande luidspreker uit de nieuwe lijn van high end luidsprekers uit de stal van Sonus faber. Perfect te integreren in elk interieur en zeer makkelijk te plaatsen vanwege de baspoort aan de onderzijde. De Sonus faber Sonetto V is leverbaar in Wit, Walnoot en Hoogglans Zwart.

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De Sonus Faber Sonetto V Vloerstaande Luidspreker is het middelste model vloerstaande luidspreker uit de nieuwe lijn van high-end luidsprekers uit de stal van Sonus faber. Perfect te integreren in elk interieur en zeer makkelijk te plaatsen vanwege de baspoort aan de onderzijde. De Sonus faber Sonetto V is leverbaar in Wit, Walnoot en Hoogglans Zwart.

De Sonus faber Sonetto V maakt gebruik van technieken en uitvindingen die rechtstreeks voortkomen uit de duurdere Olympica en Homage Tradition. Het tweeterdiafragma is ontwikkeld samen met het gerenommeerde bedrijf DKM. Samen met de middentoner in zijn compressievrije korf en de aluminium conussen van de dubbele woofer zorgt dit voor een natuurgetrouwe weergave van je favoriete muziek.

Boek een demo met de Sonus Faber Sonetto V

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Kleur

Zwart, Wit, Walnut

Rendement

90 dB

Privacy Preference Center