Weiss DSP501/502 Digital Signal Processor 2ch

 7,478.00 8,413.00

De DSP501 / DSP502 zijn de nieuwe digitale signaalprocessors van Weiss met een ongekend niveau van verfijning en veelzijdigheid. De DSP502 gebruikt een groter frame, maar heeft dezelfde functies als de DSP501.
Met de DSP50x creëren ze een nieuwe high-end audio-unit die nog niet eerder op de markt was. Het is een digitale signaalprocessor met verschillende algoritmen die als doel hebben het audiosignaal te verbeteren of het audiosignaal aan te passen aan de kamerakoestiek of luidsprekers.

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

De DSP501 / DSP502 zijn de nieuwe digitale signaalprocessors van Weiss met een ongekend niveau van verfijning en veelzijdigheid. De DSP502 gebruikt een groter frame, maar heeft dezelfde functies als de DSP501. Met de DSP50x creëren ze een nieuwe high-end audio-unit die nog niet eerder op de markt was. Het is een digitale signaalprocessor met verschillende algoritmen die als doel hebben het audiosignaal te verbeteren of het audiosignaal aan te passen aan de kamerakoestiek of luidsprekers.

Weiss Engineering heeft een geschiedenis van 30 jaar in het ontwerpen van algoritmen voor signaalverwerking voor de professionele audiomarkt, namelijk Mastering Studios. In die periode hebben ze het een en ander geleerd over algoritmeontwerp. De DSP50x is het resultaat!

Boek een demo met de Weiss DSP501/502 Digital Signal Processor 2ch

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Uitvoering

DSP501, DPS502

Kleur

Zwart, Zilver

Privacy Preference Center