Restitutie- en retourneringsbeleid

Voorwaarden

Onze terugbetalings- en retourprocedure geldt voor een termijn van 30 dagen na aankoop. Wanneer er 30 dagen verstreken zijn na aankoop kunnen wij geengeen refund of ruilmogelijkheid meer garanderen.

Om in aanmerking te komen voor retour en terugbetaling moet het product ongebruikt en in dezelfde nieuwe conditie zijn waarin het is ontvangen. Ook moet het product in de originele verpakking teruggestuurd worden.

Om een retourzending te kunnen verwerken en accorderen is het originele aankoopbewijs vereist.

Stuur geen producten terug naar de fabrikant! Altijd naar Audiolife

Restitutie

Wanneer het product retour is ontvangen en geïnspecteerd, zullen wij een bevestiging sturen per email, Once your return is received and inspected. Ook zal er bevestigd worden dat het retour geaccepteerd dan wel geweigerd is.

Als de retourzending geaccordeerd is zal automatisch restitutie plaatsvinden op de bankrekening van waaraf betaald is, gebruik makend van de oorspronkelijke betaalmethode. Restitutie zal plaats vinden binnen 7 werkdagen.

Vertraagde of ontbrekende restitutie

Als restitutie ontbreekt: controleer als eerst de bankrekening nogmaals. Geeft dat geen oplossing: neem dan contact op via: info@audio-life.nl

Producten met een aanbiedingsprijs

Alleen niet aanbiedingen kunnen worden geretourneerd en gerestitueerd. Actie- en opruimings artikelen worden niet gerestitueerd.

Ruiling

Artikelen worden alleen geruild wanneer er sprake is van een fabrieksdefect of – beschadiging.

Verzending van retouren

Retouren dienen voldoende gefrankeerd te worden verzonden aan:

Audiolife, Hulsterstraat 26 A 4116 EZ Buren (NL) / aankondigen via info@audio-life.nl

Voor kostbare retouren adviseren wij om gebruik te maken van verzekerde verzending. Audiolife is niet verantwoordelijk te houden voor ontvangst van de retouren, noch voor eventuele beschadiging tijdens transport. .

Hulp nodig

Neem contact op via info@audio-life.nl voor vragen over retouren en retourzendingen.

Privacy Preference Center