The Bespoke Audio Show

Ook in het komende seizoen laten we van ons horen! We hebben dan ook weer een mooi aantal shows in voorbereiding met stuk voor stuk muzikale apparatuur. Geen high end geluid. Wel muziek. Wij kunnen ons ook dit seizoen weer onderscheiden van de grote berg aan ideeën en verschillend geluid.

Zoals altijd staan de muzikale parameters voorop. Middengebied, natuurlijke klankkleuren en timbres, hoorbare 3de harmonischen en dynamiek! Dát zoeken we en dat is heel erg zeldzaam aan het worden. Met Bespoke Audio hebben we weer parel in handen die we niet gauw zullen laten gaan. Deze met de hand gebouwde passieve voortrap geeft zoveel muziek en laat ook zoveel onwenselijkheden niet horen, Het zou mooi zijn als je dát eens zou horen! Tijdens onze show op 24 November zal dit apparaat het hart zijn van de setup, in combinatie met Devore Fidelity OrangUtan O/96 en Gibbon X met Airtight 300 B. Een combinatie waarvan we zeker zijn dat je even stil valt. En aangezien we ons meer en meer gaan richten op vinyl; Neem je eigen plaat mee als je daar zin in hebt.

We nodigen je graag uit op zaterdag 24 november bij Audio-Life in Buren om te luisteren en te verbazen. We beginnen om 11.00 uur en eindigen zo rond de klok van 16.00. We zullen mét en zonder Bespoke Audio spelen en een structuur aanbieden waarin je echt de kwaliteiten van deze passieve voortrap kan horen. Uiteraard hebben wij een heerlijke hap ondersteund met een goede slok van een of ander.

Schrijf op in je agenda en voel je welkom op 24 november. Adres: Hulstersrtraat 26a 4116 EZ Buren. 0344-570777. Een aanmelding is niet noodzakelijk maar wel gewenst.Info@audio-life.nl

Bespoke Audio