Audio Consulting Mains isolation transformers

Digitale apparatuur heet veel baat bji een goede stroomvoorziening. Gelukkig zien concluderen we dat de aandacht daarvoor vanuit de markt en vanuit de luisteraar toeneemt. En terecht. Want op het gebied van een juiste stroomvoorziening, met name voor digitaal valt heel veel te halen. Nog steeds is het helaas vaak zo dat de voeding bij audio componenten wel als essentieel wordt ervaren, maar dat vervolgens de kwaliteit daarvan behoorlijk te wensen overlaat. Veel apparatuur wordt voorzien van een standaard Chinese voeding waarbij de gebruikte componenten zoals het koper van magere kwaliteit zijn.

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

Digitale apparatuur heet veel baat bij een goede stroomvoorziening. Gelukkig concluderen wij dat de aandacht daarvoor vanuit de markt en vanuit de luisteraar toeneemt. En terecht, want op het gebied van een juiste stroomvoorziening, met name voor digitaal valt heel veel te halen. Nog steeds is het helaas vaak zo dat de voeding bij audio componenten wel als essentieel wordt ervaren, maar dat vervolgens de kwaliteit daarvan behoorlijk te wensen overlaat. Veel apparatuur wordt voorzien van een standaard Chinese voeding waarbij de gebruikte componenten (zoals het koper) van magere kwaliteit zijn.

Wij gebruiken al jaren Audio Consulting trafo’s achter met name onze digitale apparatuur en met veel succes ook. De klank komt tot rust, geen hoogfrequent, geen spanningswisselingen en veel minder DC. En dat hoor je. De muziek komt uit het zwart en, in tegenstelling tot vrijwel alle andere stroomverbeteraars, zorgt voor een dynamisch geluidsbeeld en het uitsterven van de muziek blijft volledig overeind.

De trafo van Audio Consulting is in vier verschillende versies beschikbaar:

– 3000 VA
– 5000 VA
-10.000 VA
– 20.000 VA

Boek een demo met de Audio Consulting Mains isolation transformers

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Privacy Preference Center