McIntosh MC257

 13,990.00

Breng uw thuisbioscoopdromen tot leven met de MC257 7-kanaals eindversterker. Ervaar de nieuwste blockbusters samen met uw favoriete films als nooit tevoren in uw thuisbioscoop met de geluidskwaliteit en kracht die alleen McIntosh kan leveren.

  • Altijd persoonlijk en deskundig advies
  • Gratis audio-sessie in onze audio-room in Buren
  • Wereldwijde levering

Breng uw thuisbioscoopdromen tot leven met de McIntosh MC257 7-kanaals eindversterker. Ervaar de nieuwste blockbusters samen met uw favoriete films als nooit tevoren in uw thuisbioscoop met de geluidskwaliteit en kracht die alleen McIntosh kan leveren.

De MC257 wordt geaccentueerd door onze nieuwe opvallende TripleView™ vermogensmeter die onafhankelijk van elkaar de real-time vermogensaflezing van de drie frontkanalen van de versterker aangeeft. Het gemakkelijk af te lezen, 15″ (38 cm) brede TripleView meterontwerp is een gestroomlijnde benadering van de drie individuele meters die op onze vorige generatie 7-kanaals thuisbioscoopversterker te vinden zijn. In plaats van drie afzonderlijke metervensters die elk een enkele meter bevatten, heeft de TripleView drie van onze traditionele mechanische meters in een enkele meterkast. Hoewel het een totaal nieuw ontwerp is, heeft elk van de drie wijzers in de TripleView-meter dezelfde uitnodigende beweging waar McIntosh-meters om bekend staan en presteren ze op hetzelfde hoge niveau als al onze meters. De boeiende look en gloed van de TripleView-meter is zeker een gespreksteken, maar de kenmerkende blauwe verlichting kan worden uitgeschakeld om niet te concurreren met uw tv of filmscherm.

Boek een demo met de McIntosh MC257

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Specificaties

Vermogen

200 Watt per kanaal (alle 7 kanalen)

Signaal/ruisverhouding

108 dB

Frequentiekarakteristiek

20 Hz tot 20 kHz

Vervorming

0.005%

Privacy Preference Center