Blog

Prachtige recensie AVM Ovation A 8.3 geïntegreerde versterker en MP 8.3 Mediaspeler

Music Emotion: aandacht in mooie review voor de prachtige AVM Ovation A 8.3 versterker en Mediaplayer MP8.3

Wij zijn bij Audiolife erg enthousiast over de producten van het Duitse merk AVM. AVM is een innovatief merk (ook ‘Made in Germany’ !) van zeer hoogstaande kwaliteit. Het maakt heel uitstekend klinkende apparatuur voor een goede prijs. AVM onderscheidt zich heel positief ten opzichte van veel concurrenten. Dat doet AVM in klank, functionaliteit en afwerking. Ook de AVM Ovation A 8.3, met een speciaal buizencircuit in de signaalweg, heeft die voor AVM zo kenmerkende klank met een fractie warmte die het zo aangenaam maakt om naar deze versterker te luisteren. 

Het is altijd leuk om bevestigd te krijgen dat wij niet alleen staan in onze mening: Music Emotion heeft een fantastische review gewijd aan deze AVM Ovation A 8.3. : een geïntegreerde versterker met een huizencircuit in de signaalweg, die desgewenst een geweldige combinatie vormt met de MP 8.3 mediaspeler.

AVM A8.3: de buizen in de signaalweg zorgen voor een bijzondere klank

Lees HIER de recensie van Music Emotion over de AVM Ovation A 8.3 en de Mediaplayer MP 8.3

De al eerder gepresenteerde AVM Ovation A 8.3 is eind 2020 al heel erg goed ontvangen. Lees HIER de recensie van de AVM Ovation A 8.3 (Hifi.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Privacy Preference Center